Зошто терапевтски ќебиња?

Терапевтските ќебиња  или тежински (weighted blankets) придонесуваат за намалување на стресот и анксиозноста и овозможуваат полесно заспивање. 

100% 
ПАМУК
ПОЛНЕТИ СЕ СО СТАКЛЕНИ ТОПЧИЊА И СЕ ХИПОАЛЕРГЕНИ
СТИМУЛИРААТ
ЛАЧЕЊЕ НА
ХОРМОН
НА СРЕЌА
ИМААТ
СМИРУВАЧКО
ДЕЈСТВО
ОВОЗМОЖУВААТ
КВAЛИТЕТЕН
СОН

Ниското ниво на серотонин е еден од факторите кои предизвикуваат депресија,
анксиозност, агресивност и компулсивно однесување. Постојат истражувања кои
покажуваат дека имаат различни бенефити, едно од нив е …

ДОЗНАЈТЕ  ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ